Edib Jagodić zlatni na međunarodnom judo turniru „Zagreb Open“

Edib Jagodić zlatni na međunarodnom judo turniru „Zagreb Open“

21.1.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 19.01.2019. natjecatelji judo kluba Ippon Labin sudjelovali su na jakom međunarodnom turniru „Zagreb Open“ u organizaciji judo kluba Panda Zagreb. Turnir je okupio 612 natjecatelja iz 62 kluba. Osim mnogo domaćih klubova, sudjelovali su i klubovi iz Austrije, BiH, Češke, Italije, Rumunjske, Slovačke, Srbije, Švedske i Ukrajine. JK Ippon nastupio je sa osmero natjecatelja od kojih su se neki natjecali u dvije uzrasne kategorije i još su jednom pokazali kako mogu odlično parirati konkurentima iz mnogo većih klubova.

U uzrastu do 14 godina sjajan je bio Edib Jagodić u kategoriji do 50kg i sa četiri pobjede stigao do zlatnog odličja. Karla Dobrić u kategoriji do 40kg, Lukas Jakovljević u kategoriji do 38kg i David Sandić u kategoriji do 66kg zaustavljeni su nadomak medalje, izgubivši borbu za broncu, plasirali su sa na 5.mjesto svojih kategorija.

U uzrastu do 16 godina Lukas Jakovljević i Matija Sinožić osvojili su brončana odličja u kategoriji -38kg, a Edib Jagodić plasirao se na 5.mjesto kategorije do 50kg. Nastupili su još i Paolo Giambastiani u kategoriji do 55kg i Matija Đurček u kategoriji do 66kg.

U uzrastu do 18 godina nastupio je Petar Dundara u kategoriji do 60kg, ali mu je ovoga puta nedostajalo malo sportske sreće te nije ostvario zapaženi plasman.

Natjecatelje je vodio trener Vedran Pizentić.


Foto: wiki, ilustracija

jk ippon labin edib jagodić lukas jakovljević judo borilački sportovi