LC Live

Drugi uzastopni poraz Rudara

Drugi uzastopni poraz Rudara

20.9.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Novi, drugi uzastopni, poraz naših nogometaša. Gosti iz Buja su do pobjede došli po oprobanom receptu, „parkirali autobus“ ispred odličnog Milocania i čekali, te i dočekali, svoju prigodu za više nego zasluženu pobjedu.

 

NI PROMJENA TAKTIKE NIJE POMOGLA „Kovari“ su stihijski probali kroz sredinu probiti gostujući zid, ali svi njihovi pokušaji razbijali su se o njega, a kad su promijenili taktiku i opredijelili se za ubačaje u kazneni prostor, njih su bez problema neutralizirali visoki gostujući igrači. Samo jednom gostujuća obrana nije bila na nivou, igrala se osma minuta kad je domaći kapetan Juričić poslao „loptu s očima“ kroz obranu Buježa za Čudića koji je izbio sam pred Milocanija, ali gostujući čuvar mreže izašao je kao pobjednik iz dvoboja „jedan na jedan“.

 

BOJIĆ KAZNIO PROMAŠAJE Tko ne iskoristi priliku za gol u pravilu bude kažnjen. Škopac se u 29. minuti nepotrebno poigravao na sredini terena, izgubio loptu i inicirao gostujuću kontru. Nakon tri brza proigravanja lopta je stigla do Šoškića čiji je udarac sa 15 metara Vozila kratko odbio, no na žalost domaćih navijača pravo na nogu Bojića koji je pogodio pored uspavane obrane Rudara.

 

RASPOLOŽENI MILOCANI U 32. pokušava Mehić iz slobodnog udarca, iskosa s desne strane, Milocani izbija u korner, a nakon ubačaja iz kuta udarac Kurtića s ruba kaznenog prostora završio je iznad grede. Dvaput je u nastavku prijetio Miletić , u 62. i sedam minuta kasnije, dvaput Alić, u 81. i 87. minuti, ali Milocani je sve te pokušaje uspio zaustaviti, pa su Buježi i bez opravdano isključenog kapetana Uzelca, stigli do pobjede.

 

LABIN

Stadion Zelenice

Gledatelja 200

 

                         NK RUDAR – NK BUJE 0:1 

 

Strijelac: 0:1 Bojić 29''

 

RUDAR: Vozila, Sertić, Mehić, Čudić (od 46. Alić), Juričić, Barišić, Bojkić, Škopac, Matulja (od 46. Miletić), Kurtić, Jašarević (od 64. Dobrić)

 

BUJE: Milocani, Uran, Fabac, Uzelac, Pjevovič, Pavlovič, Čović, Šoškić, Bojić (od 85. Čavarović), Horvat (od 89. Premužić), Bašić (od 78. Trevižan)

 

NK Rudar

 

 

nk rudar nogomet poraz