Drugi ciklus obuke neplivača „Aqua Albona“

Drugi ciklus obuke neplivača „Aqua Albona“

7.10.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Danas na bazenima hotela Mimosa i Hedera, a u organizaciji Sportske zajednice Grada Labina, počinje drugi ciklus obuke neplivača „Aqua Albona“.  Govori glavni tajnik Sportske zajednice Siniša Verbanac: (ton – Siniša Verbanac). Drugi ciklus trajat će do 6.studenog. Krajem prošlog tjedna završen je  prvi ciklus obuke neplivača, kojeg je uspješno završilo 48 djece. O tome Verbanac kaže: (ton – Siniša Verbnac 1).

Obuku vode profesori tjelesne i zdravstvene kulture Ana Blečić, Maja Paradi, Vedran Biočić i Ervin Kiršić.  Podsjetimo da projekt pod nazivom „Obuka neplivača za predškolce, osnovnoškolce i djecu s posebnim potrebama – Aqua Albona“,  Sportska zajednica Grada Labina provodi u suradnji s Gradom Labinom i Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta.  

Naime,  Sportska zajednica se tijekom travnja kandidirala na natječaj Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za sufinanciranje sportskih programa poticanja sportsko-rekreativnih aktivnosti u 2015. godini i na natječaju dobila potporu u iznosu od 41.960 kuna za provedbu programa obuke neplivača.

 

 

siniša verbanac aqua albona sportska zajednica grada labina plivanje neplivači obrazovanje