Dražen Smoković kandidat Nezavisne liste Novi Labin za labinskog gradonačelnika

Dražen Smoković kandidat Nezavisne liste Novi Labin za labinskog gradonačelnika

26.4.2013. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Mi smo ulaznica za EU fondove i garant čistog zraka, poruka je Nezavisne liste za Novi Labin koja se danas predstavila novinarima. Nositeljica liste Tamara Nestorović, koja je i u prošlom mandatu bila gradska vijećnica kazala je da su u tom mandatu uspjeli učiniti da gradske vlasti prepoznaju: (ton – Tamara Nestorović).

Govoreći o listi kazala je: (ton – Tamara Nestorović 1). Kandidat liste Novi Labin za labinskog gradonačelnika bit će poduzetnik i inovator Dražen Smoković, a kandidatkinje za njegove zamjenice Alberta Miletić i Ivana Stojković. Smoković je o tome zašto se kandidira za gradonačelnika kazao: (ton – Dražen Smoković). Govoreći o svom programu istaknuo je prije svega turizam: (ton – Dražen Smoković 1). Stari će Labin, kazao je naseliti umjetnicima, koji će taj grad oživjeti. Ukinut će naplatu parkiranja u Rapcu i Labinu, ukinuti gradsko poduzeće Labin 2000 i neće dozvoliti da se termoelektrana Plomin 3 gradi na ugljen bez da se o tome prethodno ne izjasne građani Labinštine.

 

 

dražen smoković tamara nestorović novi labin igor dundara politika lokalni izbori izbori izbori 2013 alberta miletić ivana stojković novi labin