Dramska grupa Osnovne škole Vladimir Nazor Potpićan najbolja na županijskom LiDraNu

Dramska grupa Osnovne škole Vladimir Nazor Potpićan najbolja na županijskom LiDraNu

10.2.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Dramska grupa Osnovne škole Vladimira Nazora iz Potpićna na jučerašnjoj je Županijskoj smotri LiDraNo, održanoj u Puli, predstavom pod naslovom „Različitosti“ proglašena najuspješnijom i predložena za državnu smotru. Učenike je pripremila Tihana Franković Načinović, koja kaže kako je zadovoljna jučerašnjom izvedbom. Sretan i zadovoljan je i mali glumac Davud Mešinović, koji o jučerašnjem nastupu veli: (ton – Davud Mešinović). Ispričao nam je on i sadržaj predstave: (ton – Davud Mešinović 1).

A kako je bilo nastupati na pravim kazališnim daskama u Istarskom narodnom kazalištu, gdje je županijski LiDraNo održan rekla nam je Patricija Runko: (ton – Patricija Runko). Za predstavu su se dugo pripremali kaže Patricija Runko, koja se kao i svi ostali koji u predstavi igraju nadaju pozivu na državni LiDraNo: (ton – Patricija Runko 1).

Osim Davuda Mešinovića i Patricije Runko u predstavi još nastupaju Lana Tončeti, Erika Jakupović, Nina Lukšić, Nina Smoković, Melina Kiković, Karla Maglica, Dora Močinić, Hana Depikolozvane, Klaudija Hil i Danijel Stojšić. Uspješnim pojedinačnim scenskim nastupom školu je predstavljala i Erin Pamić, učenica 4. razreda Područne škole Pićan, s voditeljicom, učiteljicom Alenkom Brenković. Erin je recitirala pjesmu Neka bude med nami, autorice Mirele Vidak.

 

 

lidrano dramska skupina mirela vidak patricija runko oš vladimir nazor potpićan