Stampar M - Stampar

Drama u Labinu:ubijena 23-godišnjakinja, 51-godišnji si pucao u glavu

Drama u Labinu:ubijena 23-godišnjakinja, 51-godišnji si pucao u glavu

23.12.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Prema neslužbenim informacijama, danas oko 17 sati u Labinu je ubijena žena koja živi u samačkom domu u Labinu. Zbog obuzdavanja počinitelja ovog teškog kaznenog djela i nastupa krizne situacije, u pomoć je priskočila interventna policija iz Pule.

 

 LABIN - Labinjanka Fatima Sadić (23) preminula je uslijed ozljeda zadobivenih vatrenim oružjem u pucnjavi koja se dogodila danas nešto prije 17 sati ispred Samačkog doma na Katurama. U stanarku Samačkog doma navodno je pucao bivši partner, dok je prema drugoj verziji bila riječ o međusobnom sukobu i učestalim prijetnjama, ali za sada nema službene potvrde. Žena je od zadobivenih ozljeda preminula, što je potvrđeno oko 20 sati, dok je počinitelj I. R. (51) prevezen u pulsku Opću bolnicu jer je pucao na sebe. Nije poznato kolika je težina njegovih ozljeda. Glasnogovornik PU istarske Valter Opašić je potvrdio da su se tijekom poslijepodneva začuli pucnjevi iz vatrenog oružja, te da je ozljede zadobila 23-godišnjakinja iz Labina, koja je prevezena na Hitnu medicinsku pomoć, dok je počinitelj uhićen nekoliko sati kasnije. On se, naime, naoružan zabarikadirao u zgradi te su na mjestu događaji morali intervenirati i interventni policajci PU istarske te policijski pregovarač. Kad je policijska ekipa ušla u sobu doma u kojem se ubojica zatvorio, našla ga je ranjenog te je prevezen u OB Pula. Dojavu o ispaljenim hicima u naselju Kature policija je primila u 16.39 sati. Policija je oko 17 sati blokirala ulaz u Samački dom u Labinu, a očevid je trajao do noćnih sati. Detaljnije informacije o odnosu žrtve i počinitelja te ostalim okolnostima još jednog tragičnog događaja u Istri očekujemo sutra. (iPress)/ (Hina)


Foto: Goran Šebelić / Cropix, za Index.hr

 

 

labin specijalna policija smrt samački dom crna kronika poduzetnički inkubator policija kazneno djelo ismet rugovac fatima sadić ubojstvo