Dodjeljene Zlatne plakete HGK - IŽ: Labinski Systec među najuspješnijim tvrtkama

Dodjeljene Zlatne plakete HGK - IŽ: Labinski Systec među najuspješnijim tvrtkama

15.10.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

U organizaciji HGK koju su predstavljali  Jasna Jaklin Majetić, predsjednica Županijske komora Pula i Šime Vidulin, potpredsjednik HGK za regionalni razvoj, u sjedištu tvrtke Systec u Labinu  dodjeljena su priznanja najuspješnijim trgovačkim društvima u 2008.
Zlatnu plaketu HGK ŽK Pula dobila je tvrtka Systec u kategoriji malih, tvrtka Hempel iz Umaga u kategoriji srednjih i TDR iz Rovinja u kategoriji velikih trgovačkih društava.
Održana su predavanja o izazovima u proizvodnji domaćeg softwarea i stanju u ICT industiji (Davor Majetić, Atento d.o.o)  i predavanje o zaštiti intelektualnog vlaništva (Alen Dedović, DZIV). Prisutne su posebno uveselile dramska skupina ERA te učenici Glazbene škole "M.B.Rašan".
Skupu se obratio gradonačelnik grada Labina Tulio Demetlika koji je istaknuo važnost poduzetničke zone Vinež kao i labinskog inkubatora iz kojeg je izrasla tvrtka Systec.


Gosti su iskoristili prilku da posjete i tvrtku Benetton.

jasna jaklin majetić vinež vladimir peršić zlatna plaketa HGK gospodarstvo uspjeh poduzetništvo systec systec automatizacija tdr