Dodatni otkup rabljenih udžbenika za labinske osnovce ovaj četvrtak i petak

Dodatni otkup rabljenih udžbenika za labinske osnovce ovaj četvrtak i petak

4.7.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Pozivaju se roditelji i skrbnici učenika petih, šestih, sedmih i osmih razreda labinskih osnovnih škola na dodatni otkup obaveznih udžbenika, koji organizira Grad Labin. 

Pravo na otkup udžbenika, uz školarce s prebivalištem na području grada Labina, imaju i svi učenici - polaznici labinskih osnovnih škola, a čije je prebivalište na području drugih općina Labinštine. Također, u otkup će ulaziti i udžbenici koji su korišteni u prethodnim školskim godinama, uz uvjet da su očuvani i da je njihovo izdanje važeće u idućoj školskoj godini. Napominjemo još jednom da u otkup ulaze isključivo udžbenici iz obaveznih predmeta, koji ne smiju biti vidno oštećeni, nepotpuni, išarani, ispunjeni ili na drugi način neupotrebljivi.

Dodatni otkup odvijat će se u četvrtak 5. srpnja od 13 do 17 sati i u petak 6. srpnja od 9 do 13 sati, u prostorima matičnih osnovnih škola "Ivo Lola Ribar" i Matije Vlačića, a otkupna vrijednost ispravnih i neoštećenih udžbenika je 50% od njihove pune prodajne cijene u knjižarama. Roditelji i skrbnici labinskih petaša, šestaša, sedmaša i osmaša pozivaju se da iskoriste dodatnu priliku za prodaju korištenih knjiga.

rabljeni udžbenici osnovna škola labin otkup grad labin