Dobra turistička godina

Dobra turistička godina

4.12.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Članovi Skupštine Turističke zajednice Grada Labina danas su na sjednici razmatrali program i financijski plan za iduću godinu. Marketiniške aktivnosti iduće će godine biti usmjerene na pojačanje turističkog prometa u pred i posezoni i prema geozoni tj. stranim tržištima Njemačke, Austrije, Italije i Slovenije.

 

Zajedno s Turističkom zajednicom Istarske županije marketinške aktivnosti bit će usmjerene na privlačenje što većeg broja avio prijevoznika na pulski aerodrom i povećanja prometa s tržišta Velike Britanije, sjevernih njemačkih pokrajina i Skandinavije. I dalje će se raditi na razvijanju posebnih proizvoda pogotovo bikea, hodanja, pješačenja i ostalih outdoor aktivnosti te gastronomiji.

 

U suradnji s Gradom Labinom radit će se na unaprjeđenju turističke infrastrukture, poput bike staza i staza za hodanje. Inače, ove godine je na području Turističke zajednice Labina, rečeno je na Skupštini, ostvareno 6 posto više dolazaka i 4 posto više noćenja nego prošle godine, a cilj je da on iduće godine poraste za još jedan do dva posto. Na sjednici Skupštine verificiran je mandat novoj članici Turističkog vijeća  iz tvrtke Maslinica Juliji Miletić.

Ona je naime u Vijeću zamijenila Lorenu Paliska koja je otišla u mirovinu.

 

 

turizam tz labin rabac turisti soćenja radmila paliska kos julija miletić