Dobitnici nagrada na Danima hrvatskog turizma na prijemu kod Gradonačelnika

Dobitnici nagrada na Danima hrvatskog turizma na prijemu kod Gradonačelnika

10.11.2017. // Labin.hr

Današnji prijem u prostorijama Grada Labina poslužio je kako bi se još jednom uputile čestitke nagrađenima na Danima hrvatskog turizma. Naime, na navedenoj manifestaciji, manifestaciji koja nagrađuje najbolje u državi za postignuća u turizmu, naši sugrađani i naša destinacija nagrađeni su sa četiri nagrade.

Gradonačelnik je u svome govoru još jednom čestitao svim nagrađenima, pohvalio sav trud koji se isplatio te zaželio uspjeha u daljnjem poslovanju. Izjavio je kako su ulaganja posljednjih godina u Rabac značajno podigla ovu destinaciju, no ono što je važnije od svega jesu ljudi.

 

Ljudi čiji se uspjeh cijeni i prepoznat je. Upravo zato, nagrade uručene Mirjani Kranjac i Euru Juričiću znače jako puno. Od tri nagrade dodijeljene direktno osobama, dvije su stigle u naš grad.Svoja iskustva su podijelili i nagrađeni:

Sandi Sinožić, direktor destinacije Rabac – Krk  Valamar Riviere izjavio je kako je postojala skeptičnost među ljudima oko najvećeg ulaganja u povijesti Valamara upravo u Rabac. No, osluškivanje tržišta i dobra suradnja sa lokalnom zajednicom prepoznati su od strane gostiju koji se rado vraćaju u ovaj biser Kvarnera.

Karmela Višković naglasila je kako je izuzetno ponosna što su struka i gosti prepoznali kvalitetu destinacije.

Mirjana Kranjac izrazila je zadovoljstvo primljenom nagradom te zahvalila direktoru tvrtke Jedinstvo koji je prepoznao njezin trud i nominirao je. Zahvalila je i svojoj obitelji koja ima razumijevanja za njezinu predaju poslu.

Euru Juričiću nagrada je stigla u trenutku kada slavi 40 godina rada.

„Velika je čast biti prepoznat od struke te dobiti ovo najviše priznanje u karijeri. Mislim kako je najveća nagrada bila upravo to što smo se kao destinacija pokazali te se vratili kući sa četiri plakete.“ – izjavio je Juričić

Prisutnima se obratila i Radmila Kos Paliska, direktorica TZ Grada Labina i naglasila kako je Komisija koja ocjenjuje kandidature apsolutno oduševljena destinacijom Labin – Rabac. Upravo je ljubav u poslu, pristup i ozbiljnost utjecala na ovako visoko pozicioniranje.

 

 

tz grada labina prijem turizam radmila kos paliska sandi sinožić euro juričić mirjana kranjac