Dječji vrtić Pjerina Verbanac u izboru za najljepši vrtić u Hrvatskoj

Dječji vrtić Pjerina Verbanac u izboru za najljepši vrtić u Hrvatskoj

7.12.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Portal gradonacelnik.hr provodi još jedan zanimljiv projekt izbora najljepšeg vrtića u Hrvatskoj. Između 56 vrtića za koje se glasuje putem facebook stranice portala gradonacelnik.hr, nalazi se i dječji vrtić Pjerina Verbanac iz Labina.

Kako napominju s portala, unatoč koroni zbog koje i oni djeluju u izvanrednim i teškim uvjetima, čak 56 vrtića iz čitave zemlje uključilo se u ovogodišnji izbor najljepšeg vrtića, a 27 ih se bori za titulu najboljeg vrtića koju će dodijeliti stručni žiri.

Izbor najljepšeg vrtića provodi se, kao i prošle godine, na našoj Facebook stranici na kojoj smo, ispod ove objave, abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavili fotogalerije svih prijavljenih vrtića.

Glasovanje će trajati do utorka, 15. prosinca u podne, kada ćemo prebrojati lajkove i objaviti pobjednike.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, napominjemo da ćemo, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na našoj stranici.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivamo sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže – na našoj FB stranici.

Izbor najljepšeg vrtića pokrenuli smo prošle godine kako bi na jednom mjestu okupili i prezentirali građanima najljepše vrtiće u Hrvatskoj i tako promovirali ulaganja i trud u podizanje standarda koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane.

Ove godine odlučili smo podignuti projekt na još višu razinu i zato smo uveli nagradu za najbolji vrtić za koju se vrtići bore kvalitetom smještaja, usluge i nadstandardima koje osiguravaju djeci. Prepoznajući vrijednosti i ciljeve našeg projekta, u njega su se uključili i Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje s kojima smo osmislili stručne kriterije temeljem kojih ćemo vrednovati pristigle prijave i odabrati najboljega. Vrtići se, tako, natječu temeljem nadstandarda koje nude – od prehrane do dodatnih i besplatnih programa i projekata u koje su uključeni….

Pobjednika će, nakon analize i usporedbe pristiglih prijava, odabrati ravnateljica uprave za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja Vesna Šerepac, viša savjetnica za predškolsko obrazovanje u Agenciji za odgoj i obrazovanje Luja Zamečnik,  te Zdravko Ivić ispred projekta gradonačelnik.hr.

VAŽNO!

Na našoj FB stranici lajkate objavu/galeriju slika vrtića koji vam se sviđa – možete lajkati sve vrtiće koji vam se sviđaju

Sherajte i komentirajte, pozivajte prijatelje i roditelje da lajkaju, sheraju i komentiraju kako bi vaš omiljeni vrtić vidjelo što više ljudi…

U zbrajanju glasova računamo samo lajkove pod kompletnim objavama (ne pojedinačnim fotkama) na našoj fb stranici, ne i na sheranim objavama…

VELIKO HVALA VRTIĆIMA!

 Iako je situacija s koronom poremetila funkcioniranje i izazvala niz problema na svim poljima, pa tako i u radu vrtića, u  naš izbor i ove se godine prijavio jednak broj vrtića kao i lani očekivali kako ćemo ove godine uspjeti u izbor privući znatno manje vrtića nego prošle godine, odziv nas je ugodno iznenadio i daleko premašio željene brojke i točno se poklopio s prošlogodišnjih 56 vrtića.

Ovdje moramo izraziti posebno priznanje i zahvalnost upravama vrtića, pedagoginjama i odgojiteljicama/ma koji su, unatoč teškim uvjetima u kojima rade, uložili ljubav, trud i vrijeme za složiti prijave.

Hvala vam što ste prepoznali vrijednost i ciljeve našeg projekta i što zajedno s nama potičete pozitivnu konkurenciju i rad na podizanju standarda i kvalitete vrtića. Sretno svima, neka pobjede najbolji! – zaključuju s portala gradonacelnik.hr.

Svoj glas labinskom vrtiću uputite OVDJE!

dječji vrtić pjerina verbanac dječji vrtić najljepši vrtić