Dino Ipavec zlatni u svojoj kategoriji na judo turniru „Memorijal Damir Milatović“ u Pisarovini

Dino Ipavec zlatni u svojoj kategoriji na judo turniru „Memorijal Damir Milatović“ u Pisarovini

10.4.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu, 07.04.2018., natjecatelji Judo kluba Ippon nastupili su na turniru „Memorijal Damir Milatović“ u Pisarovini. Turnir je okupio 289 natjecatelja iz 26 klubova.


Djevojčice i dječaci JK Ippon ponovno su ostvarili zapažene rezultate, a ponajbolji je ovoga puta bio Ipavec Dino koji je ovojio zlatnu medalju u kategoriji -50kg i pehar za najboljeg natjecatelja u uzrastu do 14 godina.


U istom je uzrastu zlato osvojio i Jagodić Edib u kategoriji -46kg, a srebrne medalje pripale su Jakovljević Lukasu u kategoriji -34kg i Sandić Davidu u kategoriji -55kg. Bronce su osvojili Hodžić Amina u kategoriji -36kg i Širol Roko u kategoriji -55kg. Dobrić Karla i Dundara Karlo osvojili su 5. mjesta, a Giambastiani Paolo 7. mjesto.


U uzrastu do 12 godina Živolić Darian je osvojio srebrnu medalju u kategoriji -38kg, a Bӧhnke Alison brončanu medalju u kategoriji -28kg. Banišić Gabriel plasirao se na 5. mjesto, a Sabalić Roko na 7.mjesto.


U uzrastu do 10 godina 5.mjesto je osvojio Hodžić Haris, a Zahtila Luna se plasirala na 7.mjesto. U ovom je uzrastu nastupio i Brezac Vito.


U uzrastu do 8 godina Honović Rafael osvojio je brončanu u kategoriji -34kg, a Kos Mario okitio se zlatom u kategoriji -24kg.


 


Natjecatelje je vodio trener Vedran Pizentić.
dino ipavec judo jk ippon borilački sportovi