Dilan Mileta odlazi na Svjetsko prvenstvo u sportskom ribolovu (Audio)

Dilan Mileta odlazi na Svjetsko prvenstvo u sportskom ribolovu (Audio)

7.7.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Načelnik Općine Raša, Josip Pino Knapić  jutros je u upriličio prijem za Dilana Miletu, jedinog člana državne reprezentacije iz Istre u sportskom ribolovu u kategoriji U-16. Dilan, iako ima tek 12 godina svojim je uspjesima osigurao nastup u disciplini za 16 godina. Nešto više od godinu dana član je športskog ribolovnog društva „Galeb" iz Raše gdje polazi „Malu školu ribolova". Dobitnik je nagrade na državnom prvenstvu. Ove godine također na kalendaru aktivnosti ima upisano Državno prvenstvo koje će se održati u Supetru na Braču, a sudjelovati će i na Međužupanijskom natjecanju u Primoštenu.

Svakako najznačajnije natjecanje očekuje ga u studenom kada odlazi u Egipat na Svjetsko prvenstvo. Dilan je rezultatima osigurao četiri uzastopna nastupa na svjetskom prvenstvu jer se već sada natječe u kategoriji U-16, iako mu je tek 12. godina. Ukoliko je natjecanje u paru, Dilan nastupa sa kolegom iz kluba Ninom Frankovićem.

Ispred njega je radno ljeto te već krajem srpnja sa matičnim klubom kreće na Šoltu na pripreme. Najveći ulov do sada bila mu je Orada od    1,37 kg. Na jutros održanom prijemu načelnik Općine Raša, Josip Pino Knapić kazao je (Prilog Josip Pino Knapić). U športsko ribolovnom društvu „Galeb" došlo je do zamjene predsjednika te je novim predsjednikom imenovan Đanfranko Ricci.

dilan mileta sportovi na vodi pino knapić šrd galeb galeb natjesanje sportski ribolov ribolov