Dijana Muškardin iz SŠMB-a među 500 nagrađenih nastavnika u Republici Hrvatskoj

Dijana Muškardin iz SŠMB-a među 500 nagrađenih nastavnika u Republici Hrvatskoj

6.10.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Na ovogodišnji javni poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika u Republici Hrvatskoj javilo se 1.769 kandidata prijavljenih za nagrađivanje najboljih odgojno-obrazovnih radnika. Prema Pravilniku o nagrađivanju i procjeni Povjerenstva za nagrađivanje izabralo je 504 najuspješnija odgojno-obrazovna djelatnika u školskoj godini 2019.-2020, među njima i profesorica mentorica povijesti Dijana Muškardin iz Srednje škole Mate Blažina Labin.

Na javni poziv mogu se prijaviti svi nastavnici koji svojim radom ispunjavaju uvjete iz kategorije izvrsnosti za tekuću školsku godinu na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima.

Zbog novonastale epidemiološke situacije ove godine dodjelu nagrada pod nazivom "Godišnje nagrađivanje odgojno-obrazovnih djelatnika" održalo se u virtualnom okruženju, na međunarodni Dan učitelja, 5. listopada 2020. Tom prigodom ministar prof. dr. sc. Radovan Fuchs čestitao je nagrađenima te uputio poruku u povodu međunarodnoga Dana učitelja.

dijana muškardin srednja škola mate blažina