Digital Labin finalist nagrade Conventa Best Event Awards!

Digital Labin finalist nagrade Conventa Best Event Awards!

28.8.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Digital Labin, vodeća konferencija za developere, dizajnere i, od ove godine, voditelje projekata, s ponosom najavljuje svoj status kao finalist prestižne Conventa Best Event Award u kategoriji B2B. Ova nominacija predstavlja dodatno priznanje za predanost i napore uložene u organiziranje Digital Labin konferencije! 


Rekordnih 37 eventa iz 14 zemalja natjecat će se za željene nagrade u četiri glavne kategorije: B2B, B2C, B2E i Crossover na Conventa Best Event Award, prestižnom godišnjem natjecanju koje nagrađuje najbolje događaje u regiji Nove Europe. Natjecanje je osnovano od strane Conventa brenda i već je godinama dio završnog programa na konferenciji Conventa Crossover. Conventa Crossover privlači vodeće međunarodne stručnjake za marketing doživljaja i organizaciju događanja.


Prijašnji B2B pobjednici Conventa Best Event Award uključuju događaje poput "This Changes Everything" Phillip Morris i "Microsoft NT Conference," što naglašava važnost statusa finalista ovako prestižne nagrade. 


Digital Labin konferencija, prvi put organizirana 2018. godine, razvila se u prepoznatljiv ICT događaj. Prošle godine je privukla više od 600 sudionika, dok se ove godine očekuje rekordna posjećenost s više od 800 sudionika, označavajući četvrto izdanje Digital Labina. Konferenciju organizira Lloyds Digital, digitalna agencija iz Labina specijalizirana za razvoj mobilnih aplikacija, softvera po mjeri, web aplikacija te brandinga i UX-a. 


Digital Labin konferencija okuplja neke od priznatih lidera u industriji iz svjetski poznate tvrtki kao što su Locomotive, Dept, Nuxt, Devot, Rimac, Endave i Productive. Ovi stručnjaci dijele svoja znanja, iskustva i najnovije trendove u razvoju i dizajnu, što čini Digital Labin jedinstvenim mjestom za profesionalno usavršavanje i umrežavanje.


Digital Labin konferencija s velikim uzbuđenjem iščekuje sutrašnji svečani trenutak proglašenja pobjednika na Conventa Best Event Award, koji će se održati na Ljubljanskom dvorcu, 29. kolovoza u 20 sati.


Potpuni popis finalista možete pogledati na ovom linku


digital labin converta best events awards konferencija