Demetlika otvorio 11. državno natjecanje u sportu djece s teškoćama u razvoju

Demetlika otvorio 11. državno natjecanje u sportu djece s teškoćama u razvoju

8.5.2008. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Sport

Labinski gradonačelnik Tulio Demetlika uz prigodne je riječi danas u dvorani Srednje škole Mate Blažine otvorio 11. državno natjecanje u sportu djece s teškoćama u razvoju, čiji je domaćin Grad Labin.

Danas i sutra na labinskim sportskim terenima u raznim će se vještinama natjecati oko 200 učenika iz 22 škole i centara iz cijele Hrvatske.

 

Na svečanom otvaranju, uz nazočnost labinskih učenika, između ostalih obratila se Sonja Brezac, potpredsjednica Gradske organizacije Crvenog križa Labina, Daniela Mohorović, ravnateljica Centra “Liča Faraguna”, koji je i domaćin učenika i organizator natjecanja te dr. sc. Edita Ružić, u ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, koje je i pokrovitelj ove vrijedne manifestacije.

 

U prigodnom programu sudjelovao je Dječji zbor “Minicantanti” pod ravnanjem Sabrine Stemberga-Vidak i popularna pjevačica i učenica labinske gimnazije Franka Batelić. Svečano zatvaranje 11. državnog natjecanja bit će u petak u 18 sati u istoj dvorani. (MM)

državno natjecanje djeca poteškoće u razvoju Labin Liče Faraguna Franka Batelić Minicantanti Daniela Mohorović.Demetlika sport igra