Delegacija Županije Zapadnohercegovačke u posjetu Gradu Labinu

Delegacija Županije Zapadnohercegovačke u posjetu Gradu Labinu

7.6.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Delegacija Županije Zapadnohercegovačke, predvođena predsjednikom Vlade Zdenkom Ćosićem , posjetila je danas Grad Labin.

Delegacija u našoj županiji boravi zadnja dva dana, a suradnja sa jedinicama lokalne samouprave u Istri traje već neko vrijeme.

Predstavnici Županije Zapadnohercegovačke susreli su se jučer  sa predstavnicima Županije, Grada Pule te IDA-e , dok su danas posjetili Grad Labin.

Posjet Gradu Labinu poslužio je da se upoznaju sa iskustvima gradske uprave u pokretanju poslovnih aktivnosti, posebno uspostavljanju poslovne zone. Iskustva iz našeg grada delegaciji je iznijela savjetnica za gospodarstvo i razvoj Patricija Terković koja ih je i pobliže upoznala sa svim naporima oko privlačenja investitora i poticajima koje Grad nudi. Poseban naglasak stavljen je na Poslovnu zonu koju je delegacija kasnije i posjetila gdje su upoznati sa radom pojedinih tvrtki.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Valter Glavičić koji je pohvalio dobru suradnju te izrazio zadovoljstvo što su prepoznali napore Grada Labina u privlačenju investitora te stvaranju novih radnih mjesta. To svakako puno znači, a naša iskustva rado prenosimo - zaključio je Gradonačelnik.

delegacija posjet zdenko ćosić ida gospodarstvo