DARUJMO SLIKOVNICE! Akcija prikupljanja rabljenih slikovnica

DARUJMO SLIKOVNICE! Akcija prikupljanja rabljenih slikovnica

8.9.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

U sklopu projekta „MALA KNJIŽNICA - KUĆICA SLOVA", a povodom obilježavanja Međunarodnog dana pismenosti (8. rujna),  Gradska knjižnica Labin poziva sve male i velike ljubitelje knjiga da se uključe u Akciju darivanja očuvanih rabljenih ili novih slikovnica koja će trajati do 31. listopada 2017.

 

Prikupljene slikovnice postat će stanari šarenih drvenih kućica, pravih malih knjižnica na otvorenom, koje će tijekom mjeseca studenoga biti postavljene na najfrekventnije pozicije zelenih oaza u Dječjem vrtiću „Pjerina Verbanac" i Dječjem vrtiću „Gloria" u Labinu.

 

Slikovnice možete donijeti u Gradsku knjižnicu Labin ili u Dječji vrtić „Pjerina Verbanac" i  Dječji vrtić „Gloria" u razdoblju od  8. rujna do 31. listopada 2017.

 

Darujte slikovnice, usrećite sebe i druge! 

 

Projekt Gradske knjižnice Labin „Mala knjižnica - Kućica slova" provodi se uz financijsku podršku Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina.

 

Informacije o projektu dostupne su na sljedećem linku http://www.gk-labin.hr/hr/dogadjanja/odobrena-financijska-potpora-za--projekt--mala-knjiznica--kucica-slova

 

 

mala knjižnica knjižnica gradska knjižnica labin slikovnice