Daniel Mohorović SDP-ov kandidat za gradonačelnika (Audio)

Daniel Mohorović SDP-ov kandidat za gradonačelnika (Audio)

20.11.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Na jutros održanoj tiskovnoj konferenciji predsjednik gradskog odbora SDP-a Labin, Valdi Gobo obznanio je da SDP na nadolazeće izbore izlazi samostalno te je kao kandidata za gradonačelnika predložio Daniela Mohorovića. Mohorović u dosadašnjem političkom iskustvu izabran je za predsjednika Mjesnog odbora Kature, član je Odbora za gospodarstvo Gradskog vijeća Grada Labina, tajnik je Gradske organizacije SDP-a kao i član Gradskog odbora SDP-a Labin.

U uvodnom izlaganju Mohorović je objasnio razloge svoje kandidature (Prilog Daniel Mohorović). Mohorović nadalje navodi da kategorije kao što su «mi» i «oni»  ne bi trebale biti poznate u gradu u kojem živimo jer kako on kaže politika je od javnog interesa i treba biti u funkciji dobrobiti građana i konsenzusa.

U budućnosti Mohorović vidi Labin kao grad u kojem će svi građani biti ponosni što su Labinjani, te da više neće imati kompleks rudnika. (Prilog Daniel-Rudnik). Na pitanje novinara  da li imaju već osobu koja će biti zamjenik gradonačelnika, Gobo je odgovorio da će zamjenika izabrati Gradski odbor u dogovoru sa gradonačelnikom te da zamjenik ne mora nužno biti član SDP-a

Daniel Mohorović SDP politika gradonačelnik kandidatura izbori izbori2009