Dani otvorenih vrata apartmana "Domus Bonus" (Audio)

Dani otvorenih vrata apartmana "Domus Bonus" (Audio)

3.4.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Turistička zajednica Istarske županije u nedjelju, 6. travnja prvi put organizira “Domus Bonus Day” odnosno Dan otvorenih vrata apartmana Domus Bonus. Riječ je o otvorenim vratima privatnih iznajmljivača, a organizator je izabrao 19 objekata diljem Istre u kojima će svi zainteresirani moći doznati što učiniti kako bi poboljšali kvalitetu svojih apartmana i tako zadovoljili uvjete za dobivanje markice Domus Bonus, odnosno Istria Quality Apartments.

 

U svakom od 19 objekata savjete će davati i stručnjaci za uređenje interijera i hortikulture. U projektu će biti zastupljena i dva iznajmljivača sa područja bivše općine Labin. Koordinatorica Domus Bonus projekta za cluster Labin Radmila Paliska Kos kazala je koje iznajmljivače će posjetiti (Prilog Paliska Kos)

 

Projekt je pokrenut prije dvije godine i do danas je markicu Domus Bonus zaslužilo 257 privatnih iznajmljivača. - Četvrtinu smještajnih kapaciteta u Istri čini privatni smještaj, s oko 7000 privatnih iznajmljivača koji nude oko 50.000 kreveta i tu turističku ponudu treba podići na višu razinu - kaže direktor istarske TZ-a Tomislav Popović.

Kako bi poboljšala kvalitetu privatnog smještaja i iznajmljivačima omogućila lakši proboj na turističko tržište, istarska TZ ove je godine izdala katalog Domus Bonus Apartments koji je tiskan u 30.000 primjeraka i distribuira se na turističkim sajmovima.

 

Domus Bonus apartmani turizam TZ Radmila Paliska Kos smještaj kvaliteta iznajmljivači