Danas Potpićan igra prvu četvrtfinalnu utakmicu Kupa Hrvatske

Danas Potpićan igra prvu četvrtfinalnu utakmicu Kupa Hrvatske

11.3.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Danas se s početkom u 20:30 sati u dvorani Mate Blažine u Labinu igra prva utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske između Potpićna 98 i Adriacinka iz Splita. Domaćini priželjkuju četiri gola u mreži gostiju što bi im omogućilo mirniji odlazak u Split na uzvratnu utakmicu.

 

Prođu li među četiri postoji mogućnost da se završnica kupa igra u Labinu. Podsjetimo da bi ako Potpićan prođe u Labin mogle doći dvije vodeće momčadi u prvenstvu, naravno ako i one prođu dalje a to su Gospić i Brodosplit te Kijevo koji je favorit protiv Marofa.

 

Brodosplit ima težak ispit protiv momčadi Nacionala koja je osvojila Kutiju Šibica te se pojačala sa dva Brazilca. Na netom završenom 2. Futsal Balkan Cupu u Ljubuškom izgubili su u finalu od viceprvaka Srbije Ekonomca sa 1:3 unatoč tome što su bili kompletni te pojačani sa dva Brazilca. Potpićan si ne smije dopustiti opuštenu igru te mora čvrsto kako je odigrao i protiv Gospića.

 

Momčad Adriacinka se nalazi u sredini ljestvice druge lige JUG, no Potpićanci svejedno trebaju biti oprezni u ovoj utakmici. Mada se utakmca igra u nešto kasnijem terminu očekuje se puna dvorana jer ipak Potpićan igra u četvrtfinalu i prolaz dalje značio bi final four u Labinu što bi svakako bilo lijepo za pogledati.

Potpićan 98 Adriacink kup