Dan otvorenih vrata u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona

Dan otvorenih vrata u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona

26.2.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ostalo

U sklopu Građanske inicijative „Novi pod za bolji hod“ – inicijative koja je obuhvaćala adaptaciju i obnavljanje poda u polivalentnim društvenim prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona, stvoreni su adekvatni uvjeti za rad na razvijanju budućih projekata za razvoj lokalne zajednice, a ujedno i ugodno mjesto za okupljanje, sastajanje i aktivnosti mladih, ali i svih postojećih i budućih korisnika. Inicijativom se potakla aktivna briga, jačanje i povezivanje predstavnika civilnog društva, jačanje mreže volontera na području grada te temelji za suradnju na kreiranju budućih projekata i inicijativa.

 

Temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj potpisanim sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada je nositelj decentraliziranog modela za područje Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije. Temeljem tog sporazuma Zaklada raspisuje dva puta godišnje natječaj za dodjelu financijskih potpora građanskim inicijativama «Naš doprinos zajednici». 

 

U povodu završetka inicijative, pozivamo sve zainteresirane da nam se u subotu 02. ožujka u 17,00 sati u prostorijama Udruge za mlade Alfa Albona pridruže na Danu otvorenih vrata gdje će imati prilike iz prve ruke saznati sve o aktivnostima, planovima i radu korisnika prostorija: članova i volontera udruge za mlade Alfa Albona, članova Savjeta mladih Grada Labina, voditelja i polaznika Pranic Healing Hrvatska - promotivni tretmani i prezentacija iscjeljivanja pranom (bioenergijom), voditeljice i polaznika kreativnih radionica te njihove izložbe, članova Mjesnog odbora Labin Gornji te udruge Labin – Zdravi grad, i na taj način priključiti se u rad postojećih ili stvaranju novih aktivnosti.

 

PR

 

udruga alfa albona dani otvorenih vrata