Dalibor Zupičić novi trener seniora RK Rudan Labin

Dalibor Zupičić novi trener seniora RK Rudan Labin

12.6.2020. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon što se Rudan Labin sporazumno i očekivano rastao s riječkim trenerom podrijetlom iz Koromačna, Mladenom Prskalom, danas je objavljeno tko će momčad Labinjana voditi u narednoj sezoni.

Radi se o bivšem pivotu Rudara, Arene, Crikvenice, kostrenskog Kvarnera i Zameta, ali i aktualnom dopredsjedniku kluba Daliboru Zupičića. Postavljanje popularnog „Zupe“ na mjesto trenera seniorske momčadi svojevrsna je poruka kako se klub okreće ka razvijanju potencijala iz omladinskog pogona.

Novopečeni trener Zupičić po imenovanju izjavio je: „Sigurno da je ovo čast, biti u bilo kakvoj ulozi u labinskoj rukometnoj obitelji meni jest. Prošao sam sve, od igračkih dana sve do, evo sada je deset godina da sam dopredsjednik kluba, a u posljednje dvije godine sam se okrenuo trenerskom poslu te kao jedan od inicijatora Labinske škole rukometa, mogu reći da mi ovaj posao zaista paše i odgovara. Veseli me izazov, ali sam i svjestan časti i odgovornosti koja me dopala“, rekao je Zupičić na kraju dodavši:

„Moram ovdje spomenuti i svoj stručni stožer, odnosno ljude čije ću savjete sigurno trebati i koristiti. Drago mi je da se Alen Griparić vraća u rukomet, biti će mi pomoćni trener i siguran sam da i u toj ulozi može puno dati klubu, a jako puno će nam svojim iskustvom i znanjem pomoći i Zdenko Batinić.“

dalibor zupičić rk rudan labin trener rukomet