Copacabana Beat w/ Mariano Mateljan [04/08/2018]

Copacabana Beat w/ Mariano Mateljan [04/08/2018]

1.8.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Kolektiv Seriously Twisted u špici sezone „napada“  Beach bar  Copacabana u Plomin Luci, lokaciju koja se već u proteklim događajima pokazala kao odličan izbor. U subotu 4. kolovoza Plominska plaža pretvara se u jedinstveni plesni podij sa probranom postavom dj-a. Glavni gost večeri je splitski dj i producent MARIANO MATELJAN, koji je zadnjih nekoliko godina pravi ambasador našeg zvuka, kako doma tako i u inozemstvu. Mateljan je nakon potpisa za nekoliko ozbiljnih diskografskih labela, polako ali sigurno osvojio sve više publike svojim stilom. 


S njim u goste dolazi DJ-ane KALI, mlada i jako talentirana Zagrepčanka, članica kolektiva Sound Factory.

Na kraju dolazimo do domaćina večeri, a to su Marin Biočić i Tino Dobrić, članovi  Seriously Twisted-a. Kako bi istarska Copacabana izgledala što bolje pobrinut će se ekipa iz tvrtke Vedras koja je i ovoga puta zadužena za sound i light. Neka vas ljetni ritmovi ove subote privuku do Plomin Luke  jer kolektiv Seriously Twisted ovog ljeta ima samo jedan zadatak, da obrani nagradu Ambasador za najbolji kolektiv 2017. 

www.seriously-twisted.comseriously twisted rave plomin plomin luka zabava party vedras marin biočić tino dobrić kolektiv špica sezone kolovoz mariano mateljan kali zagreb split london fuse sound factory labin istra hrvatska glazba