Consume Music @ Biker''s Bar X, Labin

Consume Music @ Biker''s Bar X, Labin

18.6.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U subotu 05.07.2008. će se u Biker''s Baru X u Labinu održati Consume Music koncert na kojem će se predstaviti bendovi Machine Insufficiency iz Zagreba te Sepal iz Karlovca. Početak koncerta predviđen je za 22:00 sata.

 

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna.

 

Machine Insufficiency – a menacing metalcore machine, kako kažu za sebe na myspaceu, napokon dolazi i na naše prostore! Band koji sa zadnjim izdanjem „Last Birdge Burning „ je pokazao kako se originalno spajaju elementi thrash metala i hardcore groovea. Nakon što su ovim izvrsnim uratkom izborili svoje mjesto na sceni, svoj status su potvrdili i nizom odličnih koncerata diljem lijepe naše, od kojih ne bi bilo na odmet spomenuti nastup sa Behemothom i Dying Fetusom.Dečki ovih dana rade na novom albumu koji će se zvati "The Power of Denial", a ako je vjerovati najavama, bit će to njihov "najmračniji, najžešći i najzreliji uradak" do sada.

 

Sepal – karlovački band koji je oformljen 1999. i ima iza sebe veliki broj koncerata diljem hrvatske, po prvi nastupa u Labinu. Prvi demo su snimili 2002., no danas kako kažu sviraju jedan alternativni oblik rock-metal muzike koji ne slijedi današnje standarde metala. Kao jedni od većih festivala na kojem su svirali su Viva la Pola i Metal Challenge u Zagrebu! Sada je red da i ovdje predstave svoju definiciju rock-metal muzike!

 

 

Za više informacija pogledajte slijedeće linkove:

www.labinhardcore.com
http://nbom.bloger.com
http://www.myspace.com/coalminemedia

 

 

 

X koncert Sepal Machine Insufficiency metal Consume music Caffe Bar x