Cijene goriva padaju peti tjedan zaredom

Cijene goriva padaju peti tjedan zaredom

2.12.2014. // T - portal // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Cijene naftnih derivata padaju peti tjedan zaredom. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, litra Eurosupera 95 u utorak je pala za šest lipa i sada stoji 9,78 kuna na Ininim benzinskim postajama, a na Croduxovim je za lipu skuplja. Ovo je inače najdulji pad cijena goriva od početka srpnja ove godine, kada je cijena Eurosupera 95 pala s 11,14 na 10,68 kuna sredinom kolovoza, javlja portal cijenegoriva.info

Vozači koji koriste eurodizel imaju veći razlog za veselje s obzirom na to da je litra ovog goriva pala za 14 lipa. Na Ininim i Croduxovim postajama stoji 9,32 kune, što je najniža cijena od svibnja prošle godine. Zbog ovog pada cijene, prema informacijama portala cijenegoriva.info, vozači koji koriste eurodizel u utorak će platiti prosječni spremnik od 50 litara sedam kuna manje nego dan ranije.

Ipak, vozači koji koriste autoplin ostat će iznenađeni. Naime litra autoplina poskupila je za četiri lipe i sada stoji 4,30 kuna. Portal cijenegoriva.info od ovoga tjedna prati i cijene loživog ulja koje je u utorak u Ini pojeftinilo za 11 lipa, na 5,61 kunu.

Cijene goriva provjerite na portalu cijenegoriva.info.

 

 

benzin gorivo besplatna reklama