Četvrt finale nogometnog kupa Hrvatske: Potpićan ''98 - Uspinjača 1:4

Četvrt finale nogometnog kupa Hrvatske: Potpićan ''98 - Uspinjača 1:4

6.3.2009. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

LABIN - Dvorana SŠ Mate Blažine. Gledatelja 150. Suci: Jurić (Pazin), Sobol (Rijeka). Strijelci: 0:1 Penava (8), 0:2 Matošević (9), 1:2 Radusin (19), 1:3 Penava (32), 1:4 Novački (37). Žuti karton: Đulvat (Uspinjača).

POTPIĆAN ''''98: Didović, Bojkić, Martedić, Lalić, Novoselac, Drndić, Tomljanović, Šimurina, Radusin, Hoxha.
USPINJAČA: Knez, Petrović, Đulvat, Matošević, Labaš, Murtić, Jurlina, Penava, Novački, Modrušan.

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske malonogometaši »Potpićna ''''98« doživjeli su visoki poraz koji će biti teško nadoknaditi u uzvratu u Zagrebu. Očito je nedostatak Patrika Drndića bio nenadoknadiv za domaćine koji su imali inicijativu, ali su gosti znalački koristili sve pogreške koje su im domaćini pružili u ovoj utakmici. U 8. minuti domaći vratar Didović nije mogao obraniti udarac Penave i gosti stižu do vodstva. Minutu kasnije veliku pogrešku Šimurine iskoristio je Matošević za dvostruko vodstvo Uspinjače.

Tračak nade Potpićancima daje Radusin minutu prije kraja prvog dijela, a prvih deset minuta nastavka proteklo je u opsadi gola Zagrepčana, ali bez učinka za istarsku momčad. U 32. minuti Matošević je presjekao jednu akciju domaćina i sjajno uposlio Penavu koji je pogodio za 1:3, a gotovo slična situacija dogodila se pet minuta kasnije, ali ovoga puta Penava je uposlio Novačkog za konačnih 1:4.

mali nogomet I večernji HMNL prva hrvatska malonogometna liga sport malonogometni kup Dalibor Radusin Patrik Drndić MNK Potpićan 98 Potpićan 98