Božić u Labinu
LC na Instagramu

`Čarolija` i ove godine najviše oduševila - djecu!

`Čarolija` i ove godine najviše oduševila - djecu!

7.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Toplo je bilo tog srpanjskog četvrtka u Labinu, no najtoplije je bilo upravo tamo gdje je i poželjno da bude - u dječjim srcima! Veseli glumci, otkačeni klaunovi, neobični muzikanti i vješti žongleri svojom su paletom talenata ponovno privukli velik broj najmlađih posjetitelja na "Labinsku uličnu čaroliju".

 

Krenuli smo ispred Lože, gdje je luckasta Milica prepričavala očaranoj djeci svoje dogodovštine s putovanja iz mašte, a na iduću nas je lokaciju - Stari trg - pozvao i uputio urnebesni jednočlani "Škrip-man Band" svojom zveketavom svirkom na brojnim neobičnim instrumentima. Klaun Zvekanovski tamo je već strpljivo puhao i savijao raznobojne balone svih oblika i veličina, vješto radeći od njih nezamislive predmete, likove, životinje. Najmlađi su ga gotovo opkolili i zasuli svojim brojnim zahtjevima i idejama, tako da oni manje sretni iz zadnjih redova, nažalost, nisu stigli dobiti svoj gumeni mač ili žirafu.

 

Oduševljenje je izazvala i Živa Fontana ispred Narodnog muzeja, koja je iz prstiju ispuštala vodu, a kako bi tko ubacio novčić sreće, voda u fontani bi promijenila boju! Statična poput kipa, ova je atraktivna pantomimičarka bila jednako zanimljiva i odraslima.

 

Program se nastavio na pozornici kod Špine, uz i oko koje su se djeca svih uzrasta načičkala jedva dočekavši početak predstave. "Nikolina Maj" je energično skakala, vikala, pjevala, zabavljala, spuštala se među publiku - a oduševljeni posjetitelji na kraju su dobili i pravi "vatreni" žonglerski show!

 

Vrhunac ove čarobne ljetne večeri ipak je ostavljen za kraj, jer "Jack Flash Show" na Fortici bio je puno više od žonglerske predstave. Nevjerojatno duhoviti Australac u svoje je vješte akrobacije ukomponirao pravu stand-up komediju, oduševivši i "odrasli" dio publike i dignuvši cijeli LUČ na jednu višu profesionalnu i izvedbenu razinu!

lar labin art republika čarobnjaci kod špine klaunovi žongleri