Čak 80 mladih Labinjana već ispunilo on-line upitnik o Lokalnom programu za mlade Grada Labina

Čak 80 mladih Labinjana već ispunilo on-line upitnik o Lokalnom programu za mlade Grada Labina

9.2.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U tijeku je prva faza izrade novog petogodišnjeg Lokalnog programa za mlade Grada Labina, a osnovna aktivnost u ovoj fazi je prikupljanje podataka koje nam putem on-line upitnika dostavlja sama ciljana skupina - mladi stanovnici Labina u dobi od 15 do 29 godina.

Da je mladima u Labinu stalo do bolje budućnosti njih i njihovih vršnjaka u svom gradu, govori i podatak da je kroz svega desetak dana, koliko je upitnik aktivan, isti ispunilo gotovo osamdesetak naših mladih sugrađana! Ugodno iznenađeni velikom motivacijom za sudjelovanje u ovom procesu, pozivamo još jednom sve osobe iz Labina u dobi od 15 do 29 godina, da odvoje pet do deset minuta vremena i ispune ovaj anonimni on-line upitnik, te Gradu Labinu kao predlagatelju programa pruže jasniji i realniji uvid u potrebe, probleme, ali i potencijale mladih osoba našega grada. Upitnik će biti otvoren do konca veljače 2022. godine, a ubrzo nakon toga podaci iz njega biti će javno dostupni svim građanima Labina.

Podsjetimo, ciljevi ovoga dokumenta su definiranje smjernica za aktivno sudjelovanje mladih u osiguravanju svih uvjeta i potreba koje na lokalnoj razini zadovoljavaju uvjete mladih - od obrazovanja, zapošljavanja i samozapošljavanja, do stanovanja, brige o zdravlju, konzumacije kulturnih i sportsko-rekreativnih sadržaja do provođenja slobodnog vremena, zabave, razonode i hobija.

Svima koji ispune ovaj kratki upitnik unaprijed hvala - vaše nam je mišljenje izuzetno korisno i bit će osnovni temelj izrade novog programa, s ciljem boljitka budućih generacija!

LINK NA UPITNIK:
https://forms.gle/bz63oqWY2LupcEGX9

online upitnik mladi grad labin