Bruno Krajcar zapjevao Roberti Razzi "Va Labine by night"

Bruno Krajcar  zapjevao Roberti Razzi "Va Labine by night"

24.10.2009. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Kultura

Novi ciklus SMS razgovora s Robertom Razzi započeo je u četvrtak u MMC-u Luka gostovanjem osebujnog istarskog glazbenika Bruna Krajcara. Nakon uvoda, Razzi je povela razgovor s Krajcarom o njemu kao osobi te njegovoj životnoj vezi s glazbom.

- Svoju prvu skladbu sam skladao s 10 godina te sam je imao priliku izvesti na koncertu glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova. Zove se "Za Ninu" i posvećena je mojoj majci, ispričao je Krajcar prisjetivši se svojih početaka, a napomenuo je da je oduvijek bio nošen emocijama, pogotovo kada je u pitanju glazba.

Razzi se tijekom razgovora dotaknula vječne problematike svakog izvođača - treme, na što se Krajcar nadovezao skromnim zaključkom: on sam uvijek ima tremu, što pripisuje činjenici da mu je stalo do glazbe i ljudi kojima je predstavlja.

Pored presjeka njegove karijere i suradnji s mnogim glazbenicima kao što su Bobby Solo, Oliver Dragojević i Lidija Percan, Krajcar se uhvatio gitare te na posebno zadovoljstvo Roberte Razzi zapjevao "Va Labine by night" dodatno obogativši vedru atmosferu koja je vladala u MMC-u Luka.

SMS razgovori su prošli u iznimno veselom tonu, što je potvrdila i Razzi napomenuvši kroz smijeh da bi o anegdotama i glazbi mogli raspredati još satima, međutim, vremenski ograničena emisija završena je Krajcarovom skladbom "Anđele". (S. ERGOTIĆ)

roberta razzi MMC luka talk show sms razgovori bruno krajcar va labine by night