Bronca za Paolu Širol na Prvenstvu Hrvatske za juniore i kategoriju U-14, Zagreb 13. 05. 2017

Bronca za Paolu Širol na Prvenstvu Hrvatske za juniore i kategoriju U-14, Zagreb 13. 05. 2017

15.5.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Paola Širol, judašica labinskog Ippona osvojila je brončano odličje u kategoriji djevojčica na prvenstvu Hrvatske za uzrasne kategorije dječaka, djevojčica te juniora održanom proteklog vikenda u Zagrebu.

Na prvenstvu je sudjelovalo 418 natjecatelja iz 49 klubova.

Paola Širol (U-14, -63kg) pobjedila je u prvoj borbi zahvatom Marinu Pandurević (Medvedgrad), dok je u drugoj borbi jednakim načinom svladala Niku Zorić (Samobor).

U polufinalu bolja od Širol bila je pobjednica kategorije Lorena Perković (Zagreb), no u popravnoj borbi Širol je bila uspješnija od Eme Kotarski (Okami Samobor) čime je zaslužila brončano odličje.

U najbrojnijoj kategoriji U-14 do 46 kg u kojoj je nastupilo 35 natjecatelja, Dino Ipavec izgubio je dvije borbe, dok je Sanjin Mujkić bio uspješan u jednoj borbi, a također je poražen u dvije.

Kadeti Ricardo Bolterstein (-90kg) koji je ove godine već osvojio broncu na kadetskom prvenstvu Hrvatske i Eric Zahtila (-66kg) nastupili su u juniorskoj konkurenciji kako bi stekli potrebno iskustvo u borbama. Obojica su odlično odradili borbe, ali su poraženi te su na kraju ostali bez plasmana.

 

 

jk ippon labin borilački sportovi paola širol prvenstvo hrvatske