Brojni sadržaji za najmlađe u sklopu "Dana meda Labinštine 2023."

Brojni sadržaji za najmlađe u sklopu "Dana meda Labinštine 2023."

9.11.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Kao što već znamo, pčelarstvo nije strani pojam u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima u školama Labinštine, a jednako tako je zastupljeno i u vrtićkim programima. Već godinama naši mališani uče o marljivim pčelicama, košnicama, medu i proizvodima povezanima uz med, tako da su rado posjećene i radionce za djecu u sklopu Dana meda Labinštine, koji se ove godine održavaju u subotu 11. i nedjelju 12. studenoga u maloj dvorani Sportskog centra "Franko Mileta" u Labinu.

Već poznate radionice, koje se redovno održavaju u sklopu manifestacije, ove su godine oba dana zakazane za klince vrtićke dobi od 10:30 a za učenike nižih razreda osnovnih škola od 12:00 sati. Ne smijemo zaboraviti da će svim mališanima sudionicima radionica biti poslužen zdravi medni doručak.

Pčelarska udruga Labin također poziva učenike nižih razreda osnovne škole na inovativnu radionicu "Dječje degustiranje i ocjenjivanje meda" koja će se održati u nedjelju 12.11. od 10:30 -12:30, također u maloj dvorani S.C. "Franko Mileta" u sklopu Dana meda.

Voditeljica radionice je dr.sc. Gordana Hegić, predsjednica Hrvatskog apiterapijskog društva. Svaki sudionik dobit će zdravi medni doručak, teglicu meda i slikovnicu. Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali je potrebna prijava na email pcelari.labinstine@gmail.com do petka 10.11.2023. godine.

dani meda labinsštine med api udruga pčelara labinštine