Božićno-novogodišnja čestitka gradonačelnika Valtera Glavičića

Božićno-novogodišnja čestitka gradonačelnika Valtera Glavičića

24.12.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Drage Labinjanke i Labinjani, poštovani sugrađani!

Na kraju smo još jedne godine, godine koju ćemo pamtiti po nizu projekata koji su u njoj realizirani. Dogradnjom dječjeg vrtića Glorija, uspjeli smo u nakani  da za svako labinsko dijete ima mjesto u jaslicama ili vrtiću. Rekonstrukcija  dječjeg vrtića i osnovne škole na Katurama su pri samome kraju, a radovi na rotoru u Rapcu i na  izgradnji prometnice na Kapelici u punom su zamahu.

U novoj 2019. nastavljamo sa izazovima, već početkom godine počinjemo rekonstrukciju Šohta, simbola Labina i rudarenja. Natkrivamo boćalište, i dovršavamo adaptaciju Maloga kazališta u Starome Gradu. Puno ulažemo u Rabac, naš biser Kvarnera, gdje gradimo preko 150 novih parkirnih mjesta, nove trotoare, stepeništa  čime dižemo destinaciju na još višu stepenicu. Krajem godine počinjemo sa gradnjom Doma za starije na Katurama, objektom nužno potrebnim našim najstarijim sugrađanima.

Hvala Vam na Vašoj potpori, savjetima, novim idejama.

Naša je želja da i dalje uz Vašu pomoć pronalazimo nova i kvalitetna rješenja u gradu u kojem živimo mi i naša djeca, a sutra naši unuci. U godini koja je pred nama nastavljamo graditi naš Labin, snagom koja spaja, kako bi naš Labin učinili gradom još boljega i ugodnijega življenja.

Svojim sugrađanima, ali i svim ljudima dobre volje , u svoje osobno i u ime grada Labina, želim čestit i blagoslovljen Božić, te obilje sreće, zdravlja i ljubavi u Novoj 2019. godini!


valter glavičić gradonačelnik božićna čestitka grad labin