BOŽIĆNI PARTY – Spektakl elektronske glazbe uživo / ABOP – NAJBOLJI LIVE ELECTRO BEND U HRVATSKOJ DOLAZI U LABINSKU LAMPARNU NA BADNJAK 24.12.

BOŽIĆNI PARTY – Spektakl elektronske glazbe uživo / ABOP – NAJBOLJI LIVE ELECTRO BEND U HRVATSKOJ  DOLAZI U LABINSKU LAMPARNU NA BADNJAK 24.12.

19.12.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Ako je ponekad AFTER BOLJI OD PARTYJA, onda je svakako party na kojem elektronsku glazbu uživo izvode zagrebački ABOP znatno bolji od većine onih na kojima se glazba samo «pušta» s CD-ova i računala!

Prošle godine započeta tradicija dovođenja vrhunskih regionalnih LIVE izvođača elektronske glazbe, kada su na labinskom Božićnom partyu gostovali banjalučki «Kazoo» nastavlja se s vjerojatno još zanimljivijim i originalnijim bendom. Live svirka na pratyju sve je popularnija, jer se energijom živog nastupa stvara pravo osvježenje u klasičnom, ponekad već i zamornom party konceptu. ABOP je epitet live atrakcije dokazao vrhunskim nastupom na ovogodišnjem Terraneo Festivalu, a na Badnjak će labinskoj publici pokazati zašto se zapravo priča o njima u superlativima uvijek kada je o klupskim partijima riječ. Kombinirajući sirovu, gotovo punkersku energiju i žanrove elektronike poput duba, ravea, techna, drum and bassa ali i funk groove-a, svojim zvukom pomiču granice elektronske glazbe i približavaju je široj publici.

Osim nastupa ABOP-a, slijedi nastavak suradnje s jakom banjalučkom scenom, a po prvi puta istarskoj će se publici predstaviti Dj Ljubiša Rozić sa svojim varijacijama house glazbe. Od domaćih DJ imena tu je «dinosaur» elektronske scene legendarni DJ Bebetto iz Pule koji će se odlično nadovezati na svirku zagrebačkih ABOP-a, dok će se za warm up i zagrijavanje publike pobrinuti naš «domaćin», labinski DJ Lucca C.

Ovaj party koncipiran kao atraktivna kombinacija vrhunksog live nastupa i probranih iskusnih domaćih i inozemnih DJ-a počinje na Badnjak, u utorak 24.12. u 23 sata, te traje do 5:00. Mjesto održavanja je KUC Lamparna u Labinu, a cijena ulaznice 40 kuna.

 

 

Udruga IKS, PR

božićni party party božić badnjak lamparna abop