BOŽIĆNA PREDSTAVA „THE GRINCH“ GIMNAZIJALACA SŠMB-a

BOŽIĆNA PREDSTAVA „THE GRINCH“ GIMNAZIJALACA SŠMB-a

3.1.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

U utorak 21. 12. 2021. gimnazijalci 2.o razreda održali su u sportskoj dvorani "Franko Mileta" predstavu „The Grinch“ na engleskom i hrvatskom jeziku za dvije vrtićke skupine, Kapljice i Loptice, u pratnji njihovih odgajateljica Danijele Dobrić, Karmen Brezac, Ree Radin te zdravstvene voditeljice, Danijele Vitasović Križanac pridržavajući se epidemioloških mjera.

U ulozi Grincha bila je učenica Nicole Marie Tonelo, uloga Djeda Mraza pripala je Asji Ćudić, pripovjedačice su bile Alessia Juričić i Ivana Desović, Paola Paliska i Ana Poldrugovac bile su pomoćnice Djeda Mraza, predstavu je snimala Nataša Mišon, iza objektiva je bila Sara Milevoj, dok su Roko Skropeta i Toni Cvečić bili zaduženi za muziku. Scenarij je adaptacija istoimene dječje priče Dr. Seussa, iza čega stoji Paola Vlačić, učenica 4.f razreda gimnazije. Mentorica učenicima bila je Karla Golja Milevoj, prof.

Djed Mraz, njegovi pomoćnici i Baka Mraz, su u sklopu predstave uručili djeci poklone koje je osigurao Grad Labin, a Karla Golja Milevoj se u ulozi Bake Mraz osobno obratila svakom djetetu te se ovim putem još jednom zahvaljuje na porukama koje su roditelji pripremili za svoju djecu.  Po završetku predstave učenici su pjevali božićne pjesme na engleskom jeziku, a Kapljice i Loptice su nas naučile riječi pjesme Radost Božića te smo zajedno pjevali, govori prof. Golja Milevoj.

Ovo nije bila prva suradnja s Vrtićem Pjerina Verbanac Labin. Naime, učenici 4.f razreda gimnazije s profesoricom Karlom Golja Milevoj te u suradnji s Danijelom Dobrić i Karmen Brezac, odgajateljicama vrtićke skupine Kapljice, pripremili su prigodan program na engleskom jeziku za Kapljice i the Rainbows. povodom Europskog dana jezika u rujnu ove godine. Uzajamno zadovoljstvo „velikih“ i „malenih“ rezultiralo je idejom da nam vrtićarci uzvrate posjet. Odlučili smo im pripremiti iznenađenje u predblagdansko doba, kako bi djeci pružili dašak božićnog ugođaja, govori Karla Golja Milevoj. Budući da je 4.f razred u zadnji tren bio spriječen nastupiti, 2.o razred je uskočio i bez obzira na kratki rok pripreme, odradio izvrstan posao.
(Tekst i foto: Karla Golja Milevoj)


link


the grinch predstava srednja škola mate blažina dječji vrtić pjerina verbanac