'Božić u Labinu' ponovno oduševio

 'Božić u Labinu' ponovno oduševio

23.12.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Spektakularan, i sad već tradicionalan, “Božić u Labinu” već treću godinu zaredom iznova oduševljava sve stanovnike i posjetitelje Labina. Trodnevna manifestacija donijela je u centar Labina brojna događanja, koncerte, programe za djecu i bogatu ugostiteljsku ponudu.

Tako su građane i posjetitelje Labina prvog dana manifestacije uveseljavali pjevač i poznati zabavljač Istre i Kvarnera Mario Lipovšek Battifiaca, a posebnost večeri bilo je paljenje dekorativne i nove blagdanske rasvjete.

Drugi dan je obilježio nastup najpoznatijeg hrvatskog pop – rock sastava Prljavog kazališta koji je svojim bezvremenskim hitovima zagrijao atmosferu na labinskim ulicama. Nakon koncerta uslijedio je ponoćni vatromet te nastup poznatog istarskog DJ-a Nikole Z Kukurini.

Posljednji dan manifestacije zaokružio je nastup poznatog beogradskog Queen Real Tribute Band.

Jutarnji termini “Božića u Labinu” bili su, pak, rezervirani za najmlađe posjetitelje. Tako su djeca uživala u predstavi Teatra Naranča “Djed Mraz ide u penziju” i drugim dječjim predstavama, igri s vilenjacima, a poseban trenutak za djecu svakako je bilo dijeljenje božićnih poklona.

„Božić u Labinu“ obilježila je i humanitarna akcija u organizaciji Udruge žena Mendula za pomoć teško bolesnoj sugrađanki Mariji Kuzmančev Bembić, kao i humanitarna lutrija organizirana uz pomoć Turističke zajednice Labin-Rabac. božić u labinu mario lipovšek battifiaca prljavo kazalište nikola z kukurini queen real tribute band teatar naranča udruga žena mendula