Bogat sportski vikend

Bogat sportski vikend

23.1.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Rukometašice Rudara sutra će u Sportskoj dvorani odigrati prijateljski dvoboj sa drugom ekipom Zameta. Prilika je to da se gledateljima predstave novo pridošle igračice. Riječ je o četiri igračice bivšeg prvoligaša Orijent Presoflexa, od kojih su se dvije Jasmina Marjanović i Sara Babić već priključile treninzima, dok će se druge dvije Ivana Skorić i Ivana Juričić ekipi priključiti idućeg tjedna. U ekipu se, nakon jesenske pauze vratila i Tea Železnik, koja će kažu u Rudaru svojom maštovitošću i razigravanjima pridonijeti boljom igrom u napadu. Labudice vjeruju da će uz ove nove igračice osigurati opstanak u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi zapad, odnosno da će na proljeće krenuti ka konsolidaciji redova i borbi za sredinu ljestvice. Sutrašnja pripremna utakmica protiv druge ekipe Ženskog rukometnog kluba Zamet počinje u 17 sati.

Mladi Rudar u pripremnoj utakmicu igra s rukometašima Crikvenice

Rukometni klub Mladi Rudar sutra će odigrati prvu, od tri ili četiri pripremne utakmice prije početka proljetnog dijela prvenstva Druge hrvatske rukometne lige zapad koje počinje 14. veljače. U goste im dolazi Rukometni klub Crikvenica, a utakmica u Sportskoj dvorani počinje u 19.30 sati. Dječaci i mlađi kadeti sutra u Kašteliru igraju zaostala kola protiv vršnjaka iz Rukometnog kluba Novigrad i Rukometnog kluba 28. April iz Kaštelira, dok će minići u nedjelju u Buzetu igrati 3. kolo Županijske lige.

U nedjelju fešta malog nogometa – završnica 2. Zimskog kupa Grada Labina

U nedjelju se u Labinu sprema prava futsal fešta, završnica 2. Zimskog kupa Grada Labina. Četvrtfinalne utakmice počinju u 14 sati, a prvi će na teren malonogometne momčadi Šijana Spartans iz Pule i Plavi Put iz Pazina. Na parket Sportske dvorane istrčat će zatim Eurotim GIP Karojba i DLD Motori iz Pule, zatim Harlem Auto otpad Trumić iz Labina i Dinocop iz Omišlja, dok će posljednju četvrtfinalu utakmicu odigrati momčadi Albona C.B. Pod Voltom Labin i Stop Alchol iz Kraljevice. Nakon četvrtfinala revijalne polufinalne utakmice koje počinje u 16.20 sati odigrat će klinci iz Škole Nogometa Prvi Gol iz Potpićna, Nogometnog kluba Rabac, Nogometnog kluba Rudar iz Labina i Nogometnog kluba Jedinstvo Omladinac iz Nedešćine. Od 17:00 sati slijede polufinalni susreti kod seniora, a klinci će utakmice za poredak (utakmica za treće mjesto i finale) igrati od 18:10 sati. Utakmica za treće mjesto kod seniora igra se od 19:00 sati, a šlag na kraju tj. veliko finale igra se od 19:45 sati. Već u utakmicama po skupinama u Labinu se mogao gledati lijep futsal. Posebno su se istaknule ekipe Eurotim GIP Karojba (Rok Grželj, Jaka Bizjak i Tine Kapun), Harlem Auto otpad Trumić (Bojkić, Hoxha, Hodžić, Čudić, vratar Zahtila), Šijana Spartans (Šištov, Belli, Urošević) te Dinocop Omišalj (Glavaš, Akrap, Jasprica, Lukačić). Vodeći strijelac turnira je Toni Rudan (Brseč) sa pet postignutih pogodaka, a prate ga Edi Kurolt (Stop Alcohol) i David Dujanić (Plavi Put) sa po četiri postignuta pogotka. Ulaznica za završni dan iznosi 10 kuna.

U Rapcu u nedjelju 5. Kolo Saucony Istarske zimske lige u trčanju

Triatlon klub Albona Extreme organizira u nedjelju u Rapcu 5. kolo Saucony Istarske zimske lige u trčanju. Trči se od rive po šetnici uz more, do crkvice pa prema Prohaski te po vatrogasnom putu do Golubijere i natrag uz more preko plaže Girandella do cilja na rivi dužine 5.950 metara. Start utrke je u 11 sati. Naslov pobjednika brani domaći trkač Luka Paliska. Na utrci se očekuje tristotinjak trkača i trkačica od školaraca do umirovljenika iz cijele Istre i Riječke regije. Kao uvertira održat će se dječja utrka u dvije kategorije do 10 godina dužine 300 metara i do 14 godina dužine 800 metara. Dječje utrke start će u 10.30 sati.

 

 

sport trčanje rukomet tk albona extreme