Bogat program ovog vikenda u Biker`s Baru `X` - svoje koncerte održat će čak 11 bendova

Bogat program ovog vikenda u Biker`s Baru `X` - svoje koncerte održat će čak 11 bendova

27.3.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Ovog vikenda u labinskom Bikers Baru X kojem su organizatori  šatorom dodatno povećali prostor, sprema se bogat koncertni program i to čak tri dana za redom.

U petak 29.03. kao uvertira i zagrijavanje za sljedeće dane nastupiti će mladi labinski bend koji je već svojim drugim nastupom osvojio drugo mjesto na 3.Festivalu Labinskih Bendova grupa Another Decade. Uz njih iz Rijeke dolazi cover bend Metallice pod nazivom Metalika Moj Dobar Drugar.

 Subota 30.03. počinje već tradicionalni 8. Po redu Uskrs Rock Festival koji nam je proteklih godina dovodio gostovanja bendova poput KUD Idijoti,  Atomsko Sklonište, Popeye i sl.

Ove godine na festivalu nastupiti će  5 bendova a zvijezde večeri svakako su zagrebački punk-rock sastav, specifičnog glazbenog izričaja Brkovi. Uz Brkove nastupaju još i odlični riječki bend dobro poznat labinjanima One Possible Option, labinski glazbenik Grandmaster E, cover band Rindtone D'' Bend te specijalni gosti iz Pule Varim Ko Stoka.

Koncert počinje u 21 sat a ulaz je svega 25 kn.

U nedjelju 31.03. s početkom u 21:00 održati će se 6. po redu memorijal za Vedrana Česnika nažalost prerano preminulog labinskog glazbenika, člana crkvenog sastava Kerubini, bassiste i pjevača benda Rock Line.
Nastupiti će četiri benda i to Vedranov Rock Line, Mezcal Moon, Cherrybombz iz Pule i Blues Line.

 

Ulaz je 20 kn a sav prilog, kao i svake godine do sada, ide Udruzi Sveti Vinko Paulski koja novac dodjeljuje kao pomoć potrebitim osobama iz Labina.

Svakako dobar vikend za posjet ovom malom rock klubu koji već dugi niz godina njeguje tradiciju organiziranja  brojnih koncerata i ne samo poznatih bendova već i onih koji tek nalaze svoje mjesto na domaćoj glazbenoj sceni.

bikers bar x x zabava koncert brkovi