Blagdanskom marendom započeo „Božić u Labinu“

Blagdanskom marendom započeo „Božić u Labinu“

20.12.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Blagdanskom marendom, koju već cijelo desetljeće organizira Udruženje obrtnika Labin u suradnji s lokalnim ugostiteljima započela je ovogodišnja manifestacija „Božić u Labinu“

U nekoliko je sati podijeljeno je preko 500 porcija raznih prigodnih obroka koje su pripremili kuhari naših restorana.  Besplatno kuhano vino i simbolična participacija od 10 kuna po pijatu biti će usmjerena u aktualnu humanitarnu akciju udruge Mendula, za kupnju uređaja „Shockmaster“ za labinski Dom zdravlja. Ovoj humanitarnoj akciji možete se priključiti i kupnjom srećke na ulazu u veliku dvoranu, a svaka srećka je dobitna.  

Za zabavni program tijekom trajanja blagdanske marende brinuo se dugogodišnji medijski partner ovog događanja, Radio Labin, koji je i proglasio naj događaj 2019. na Labinštini kojeg su putem radio valova izabrali naši sugrađani, a radi se o zaštiti labinjonske cakavice kao nematerijalnog kulturnog dobra Republike Hrvatske.

Zabavni program nastavlja se u 18:30 sati, kada će pred sportskim centrom zasvirati Gradski orkestar Labin. Od 19 sati kreću nastupi u velikoj dvorani – Labinske mažoretkinje, plesni studio Move me i vokalna solistica Jona Ljuna. Od 20 sati na pozornicu se penje Duo Ex-New koji će u nešto manje od sat vremena biranog repertoara regionalnih pop i rock hitova iz 80-ih i 90-ih dobro zagrijati publiku za glavni događaj večeri – veliki koncert Bajage i njegovih vjernih Instruktora!

Svirka glavnih zvijezda potrajat će do ponoći, a nakon toga će okupljene nastaviti zabavljati još jedna lokalna legenda – ovaj puta medijske i DJ scene – DJ Haris Bašić.

Glavni donator glazbenog programa prvoga dana „Božića u Labinu“ kao i jedan od glavnih pokrovitelja cijele manifestacije je hotelska tvrtka Valamar.

Foto
božić u labinu blagdanska marenda