Blagdanski bonovi

Blagdanski bonovi

30.3.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Općina Kršan i ovog će Uskrsa podijeliti prigodne poklon bonove. Pravo na poklon bon od 100 kuna imaju umirovljenici s prebivalištem na području općine kao i domaćice s navršenih 55 godina života i bez primanja. Bonovi se mogu od danas do četvrtka podići u zgradi općine u uredovno radno vrijeme, tj. danas od 10 do 18 sati, a ostalim danima od 7 do 15 sati. Ujedno Općina poziva sve umirovljenike koji su pravo na mirovinu ostvarili nakon prosinca 2014. godine, kao i sve domaćice koje su navršile 55. godina života nakon prosinca 2014. godine, a koji još uvijek nisu u službenoj evidenciji Općine Kršan, da se obrate Općini radi evidentiranja podatka i preuzimanja poklon bona. Novim je umirovljenicima sa sobom potrebno ponijeti osobnu iskaznicu, posljednji odrezak listića mirovine i OIB a domaćicama je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu i OIB.

Umirovljenici, domaćice i korisnici Socijalnog programa Grada Labina koji još nisu preuzeli novčane dotacije i uskrsne poklon bonove, mogu ih podignuti zaključno do utorka, 31. ožujka do 14,30 sati. Novčanu dotaciju dobivaju umirovljenici čija mirovina iznosi do 2500 kuna, a poklon bon korisnici Socijalnog programa i domaćice starije od 60 godina. Podignuti se mogu u zgradi Grada Labina od 8.30 do 14.30 sati.

Općina Sveta Nedjelja povodom uskrsnih blagdana dodijelit će nezaposlenima i domaćicama starijima od 50 godina, te umirovljenicima i korisnicima socijalnog programa, bon za prehrambene artikle u visini od 100 kuna. Domaćice će svoj bon moći podignuti uz predočenje osobne iskaznice, dok umirovljenici osim osobne iskaznice, moraju predočiti i zadnji odrezak mirovine. Bonovi će se korisnicima uručiti uoči uskrsnih blagdana.

 

uskrs bonovi uskršnji bonovi