Besplatni seminari, radionice i predavanja projekta Zaposli se! u Gradskoj knjižnici Labin

Besplatni seminari, radionice i predavanja projekta Zaposli se! u Gradskoj knjižnici Labin

9.3.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Udruga Labin Art Express XXI od 15. do 17. ožujka 2017. organizira niz besplatnih seminara i predavanja u sklopu projekta Zaposli se!. Seminari i predavanja namijenjeni su mladima i nezaposlenima koji žele steći dodatna znanja i vještine da bi lakše našli zaposlenje ili se samozaposlili, te koji žele saznati za nove mogućnosti na području poduzetništva i samozapošljavanja.

 

U srijedu, 15. ožujka 2017. s početkom u 17 sati očekuje vas zanimljiva radionica pisanja životopisa te predavanje o društvenom poduzetništvu. U četvrtak, 16. ožujka 2017. s početkom u 17 sati na rasporedu je stručni seminar “Izrada poslovnog plana i strateško planiranje”, nakon čega slijedi predavanje o Erasmusu za poduzetnike i Europskoj volonterskoj službi.  Posljednji dan, 17.ožujka 2017., s početkom u 17 sati na rasporedu je predavanjem o “Samozapošljavanju u poljoprivredi” te predavanje „Plasiranje svog proizvoda i poduzeća na tržište: Izrada marketinških strategija i web marketing”.

 

Seminari i predavanja bit će organizirani u Gradskoj knjižnici Labin (POLIVALENTNA DVORANA) na adresi Rudarska 1/A, Labin. Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na predavanjima mogu prijaviti na mail igor@lae.hr. Dodatne informacije o projektu dostupne su na web stranicama i društvenim mrežama udruge Labin Art Express XXI, udruge INFORMO i ostalih partnera.

 

Projekt Zaposli se! usmjeren je na obrazovanje i informiranje mladih na području Istarske županije, a provodi ga udruga INFORMO u suradnji s udrugama Labin Art Express XXI, ISTARSKO-ekomuzej, ZUM i Otvoreno učilište Diopter. Projekt sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

zaposli se HZZO Labin radionice predavanja stručni seminari Gradska knjižnica Labin Polivalentna dvorana L.A.E. XXI Rudarska 1/A Informo ZUM Diopter