Prvi maj M - Prvi maj

Barbara Belušić izvrsna šesta u jakoj konkurenciji na Međunarodnom polumaratonu u Poreču

Barbara Belušić izvrsna šesta u jakoj konkurenciji na Međunarodnom polumaratonu u Poreču

21.9.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na drugom, kako organizatori najavljuju, u buduće tradicionalnom porečkom polu-maratonu, Labinajnka u dresu pulske Istre, Barbara Belušić dotrčala je do šestog mjesta. Sudjelovalo je petnaest atletičarki iz šest država. Pored četiri Hrvatice još su trčale i maratonke iz: Mađarske, Srbije, Slovenije, Austrije i Njemačke. Kako se danas trčao i polu-maraton u Varaždinu to se odrazilo na kvantitetu ali na sreći ne i na kvalitetu sudionica s obzirom da su porečki organizatori visokim novčanim nagradama privukli one najbolje. Prvo mjesto i četiri tisuće kuna osvojila je Monika Nagy iz Mađarske koja je bila ispred Srpkinje Marine Lukić iz Apatina i svoje sunarodnjakinje Anisse Badis.

Ispred Barbare bile su još Slovenka Ida Šurbek na četvrtom i hrvatska državna rekorderka Ljiljan Šćulibrk na petom mjestu. Trčalo se u Poreču i bližoj okolici, na stazi dugoj nešto manje od dvadeset kilometara.

Barbara je dosta zadovoljan današnjim nastupom:

„Konkurencija je bila iznimno jaka a kako trenutno nisam u udarnoj formi mogu reći da sam u potpunosti zadovoljna svojim nastupom“.

LabinSport

Barbara Belušić atletika međunarodni polumaraton Poreč polumaraton trčanje natjecanje sport