Barbara Belušić i Ivan Stanić ukupni pobjednici 6. Istarske zimske lige u trčanju

Barbara Belušić i Ivan Stanić ukupni pobjednici 6. Istarske zimske lige u trčanju

28.2.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Utrkom osmog kola, dva kruga oko Punta Verudele, ukupne dužine pet tisuća i pet stotina metara, u kojoj je pobijedio domaći trkač iz Uljanika Tihomir Bobolanović, u nedjelju 27. veljače 2011. godine, završena je ovogodišnja Istarska zimska liga u trčanju.

.

Na pulskoj završnoj utrci nastupilo je rekordnih stotinu dvadeset natjecatelja a među njima i skupina labinskih. Najbolji rezultat, drugo mjesto iza Bobolanovića, osvojio je Robert Juričić. Ivan Stanić iz Alboina-extrema je bio peti, Barbara Belušić osma - ponovno ako najbolja žena, Albonaš Luka Paliska dvanaesti, Marko Belušić s Katura mjesto niže a Sandi Lukšić iz Albona-Extrema sedamnaesti.

.

U sveukupnom poretku, za kojih se prema hendikep tablicama boduje šest najboljih utrka, prvo mjesto je osvojio Ivan Stanić, Barbara Belušić je bila duga i najbolja u ženskoj konkurenciji, a Robert Juričić treći.

.

Od ostalih trkača s Labinštine među prvih dvadeset pet su se plasirali: Branko Vozila na sedmo, Lučano Sošić na deveto, Luka Paliska na dvadeset drugo i Moreno Mohorović na dvadeset treće mjesto.

.

Alma Hujdurović iz Albone je bila druga u kategoriji do osamnaest godina kod žena kao i Luka Paliska kod muškaraca.

.

Uz ovu titulu Ivan Stanić je dan ranije u Kastvu osvojio i titulu najboljeg u ovogodišnjoj Riječkoj zimskoj ligi u trčanju na kojoj je nastupilo četrdeset pet natjecatelja.

 

Labinsport

 

barbara belušić ivan stanić istarska zimska liga u trčanju trčanje atletika