Balaban: Lamparna nije zapečaćena, Club 21 nakon zadovoljenja minimalnih tehničkih uvjeta nastavlja s radom

Balaban: Lamparna nije zapečaćena, Club 21 nakon zadovoljenja minimalnih tehničkih uvjeta nastavlja s radom

15.2.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Na objavu teksta pod naslovnom „Inspekcija prekinula party u Lamparni" (u izvornom tekstu prenesenog s portala iPress.hr),  reagirao je Dragan Balaban, jedan od direktora trgovačkog društva Euro media d.o.o, u sklopu čije se djelatnosti organiziraju manifestacije u Clubu 21.  Club 21 naziv je  za organiziran vid zabavnog programa unutar kulturno umjetničkog centra Lamparne čiji se prostor neopravdano i iz neznanja poistovjećuje s Clubom 21 i obratno.

 

Balaban, na izjave pojedinaca napisane ne ovom portalu, opovrgava bilo kakvo pečaćenje Lamparne, te pritom obavještava  da je istina, kao što se u tekstu navodi, da je u subotu, u kasnim večernjim satima Držani inspektorat, nad objektom izvršio nadzor, te ustanovio da Club 21 u dijelu djelatnosti nije udovoljio minimalnim tehničkim uvjetima za obavljanje djelatnosti, te je pritom izrečena zabrana obavljanja djelatnosti od 30 dana. Nakon izvršenog nadzora, zatvoren je dio unutar samog objekta, a nakon ispunjenja propisanih uvjeta, Club 21 nastaviti će s radom.

Balaban napominje da ostali direktori trgovačkog društva s organizacijom ovog projekta nemaju veze, te da se radi o isključivo njegovoj vlastitoj odgovornosti za, iz neznanja, nastalu situaciju, čije će posljedice u najskorije vrijeme biti otklonjene, da bi ovo popularno okupljalište mladih i nadalje moglo egzistirati.

 

Napominjemo da komentari na ovom portalu, sukladno uvjetima korištenja informacija na internetu,  ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni ostalih korisnika portala. Komentar ili članak u kojem je sadržano vrijeđanje i klevetanje  imenom i prezimenom, biti će bez upozorenja brisan, obzirom da su djela zakonskim propisima okarakterizirana kao kaznena djela protiv ugleda i časti, pritom štiteći i komentatora (počinitelja) od nepotrebnog  kaznenog progona.

 

državni inspektorat party lamparna kuc lamparna club 21 vladimir paliska dragan balaban inspekcija zakon o radu euro media ugostiteljstvo