Back2Rave Novosti: Petar Dundov osvaja Europu!!!

24.3.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Dj i producent Petar Dundov u zadnje je vrijeme naš najpoznatiji izvozni proizvod. Do kraja treće mjeseca zabilježio je nastupe u Ljubljani, Moskvi, Berlinu (Berghain), Valenciji (Barraca), a 1. travnja nastupa u najpoznatijem njemačkom klubu Cocoon vlasnika Svena Vätha. Šlag na kraju je nastup "preko bare" točnije u New Yorku na Unsound Festivalu koji će biti ujedno zadnji nastup prije nastupa u Labinu na Back2Rave3 eventu koji se održava 22. travnja u KUC-u Lamparna. U Labinu će puštati trosatni set koji će publiku kao i do sada do zadnjeg časa držati u euforiji. Kako je Petar Dundov najpoznatiji hrvatski dj i producent zaslužio je live PA na Hartera Festivalu u Rijeci rame uz rame Trentemølleru te Jamesu Holdenu koji su do sada jedini potvrđeni izvođači.

 

 

 

Nakon svjetskog uspjeha s albumom Escapements iz 2008., čiji singl "Oasis" dan danas ne silazi s playlista mnogih svjetskih velikana elektronske glazbe (Sven Väth ga posebno često pušta u svojim setovima), Petar Dundov napokon je izdao novi singl koji je osvanuo na renomiranoj etiketi Music Man Records. "Distant Shores" je 12-minutno putovanje u glazbenu viziju Petra Dundova, koja je prepoznatljivo kompleksna i sanjarski melodična, a istovremeno savršeno sredstvo za DJ-e koji žele svoju publiku odvesti na prekrasno nezaboravnu avanturu.

 

 

 

 

"Distant Shores“ odlično je prihvaćen kod mnogih poznatih svjetskih techno DJ-a, pa se tako nalazi na vrhu chartova i playlista DJ-a kao što su Sven Väth, Francois Kervorkian, Hell, Laurent Garnier, Gregor Tresher, Agoria, a povratne informacije ostalih DJ-a koji su preslušali njegovo izdanje govore da je riječ o još jednom evergreenu iz produkcije Petra Dundova.

 

 

 

 Petar Dundov live PA @ Berghain 14.02.2011. (DOWNLOAD)

 

 

 
Info:

Petar Dundov Barraca Valencia Berghain Back2Rave Cocoon Frankfurt Ljubljana Berlin Moscow Unsound Festival NY Europa