Arijana Čulina održala impresivni nastup na Labin Art Republici

Arijana Čulina održala impresivni nastup na Labin Art Republici

19.8.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Iako bi za sinoćnji nastup komičarke (i pjevačice!) Arijane Čuline, u sklopu ovogodišnje Labin Art Republike, primjereniji naziv bio "sit-down" umjesto "stand-up" showa, ne možemo se oteti dojmu kako je u ovom kasnoljetnom terminu baš ona privukla vjerojatno najveći broj posjetitelja ove sezone na starogradsku Špinu! Interes publike iznenadio je najveće optimiste, a jednako takav dojam ostavio je besprijekorni nastup, koji je publiku držao fokusiranu i vrhunski raspoloženu od prve sekunde.

 

Za barskim stolcem, opušteno i spontano kao da sa svakim pojedinim članom publike sjedi na kavi negdje na splitskoj Rivi ili uličici Geta unutar Dioklecijanove palače, Arijana Čulina maestralno je slagala aktualnu političku, životnu, bračnu ili čak lascivnu tematiku kroz nepretenciozni, svakodnevni i tako precizno pogođeni humor. Salve smijeha i aplauza prekidale su se tek kada se glumica transformirala u vrsnu vokalisticu, te uz pratnju vjernog Jadrana Vuškovića, gitarista nikada prežaljene Daleke obale, izvela pokoju duhovitu obradu njihovih pjesama ili pak zanimljivu verziju neke od klasičnih francuskih šansona.

 

Brojna labinska publika bila je jedinstvena u ocjeni sinoćnjeg showa (u punom smislu te riječi!), stoga u njihovo i naše ime - Arijana, kapa do poda!

 

 

PR

 

 

 

 

arijana čulina komika stand up kod špine labin art republika komedija lar