Arijana Behlić predsjednica Vijeća učenika OŠ V. Š. Paje u Nedešćini

Arijana Behlić predsjednica Vijeća učenika OŠ V. Š. Paje u Nedešćini

30.10.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

U ponedjeljak, 29. listopada 2012. godine u knjižnici matične škole s početkom u 11:20 sati održana je konstituirajuća sjednica Vijeća učenika kojoj su nazočili predsjednici razrednih odjela od 2.- 8. razreda matične i područne škole, voditeljica Vijeća učenika pedagoginja Erna Okanović i ravnateljica škole profesorica Klara Švraka koja je vodila konstituirajuću sjednicu. Ravnateljica škole upoznala je članove Vijeća s ovlastima i načinom rada Vijeća učenika, te procedurom izbora predsjednika i zamjenika Vijeća učenika.

Za predsjednicu Vijeća učenika izbarana je Arijana Behlić, učenica 7. razreda matične škole, a njena zamjenica je Karla Zupičić, učenica 8. razreda područne škole.

Na prijedlog pedagoginje škole usvojen je okvirni plan rada Vijeća učenika i dogovoren je daljni način rada Vijeća, te je odabrana i zapisničarka - Anđelika Licul, učenica 6. razreda matične škole.

Ravnateljica i pedagoginja škole upoznale su članove Vijeća s pravima i obvezama učenika sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i poželjele Vijeću učenika uspješan i produktivan rad u tekućoj školskoj godini.

 

OŠ V. Š. Paje Nedešćina

 

 

 

oš vitomir širola pajo nedešćina arijana behlić