Ambiciozan program Mediteranskog kiparskog simpozija

Ambiciozan program Mediteranskog kiparskog simpozija

28.1.2016. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Skupština Mediteranskog kiparskog simpozija prihvatila je na sinoćnjoj sjednici program rada i financijski plan, težak 469.963 kune, za ovu godinu.  Program je ambiciozan, ali realno ostvariv veli predsjednik Udruge Zoran Rajković i sadržava niz aktivnosti: (ton – Zoran Rajković). Mediteranski kiparski simpozij okreće se i radu s mladima: (ton – Zoran Rajković 1).

 

U programu za ovu godinu je i označavanje skulptura: (ton – Zoran Rajković 2). Dovršit će se i Informativni centar na Dubrovi: (ton – Zoran Rajković 3). Sanirat će se, kaže Rajković, i pojedine dionice Bijele ceste: (ton – Zoran Rajković 4). Stručni savjet i Upravni odbor MKS-a, donijeli su i program za iduće godinu, odnosno za 41. saziv Mediteranskog kiparskog simpozija: (ton – Zoran Rajković 5).

 

Osvrnuo je predsjednik MKS-a Zoran Rajković i na neke primjedbe da Bijela cesta nema građevinsku dozvolu: (ton – Zoran Rajković 6). U programu za ovu godinu značajno mjesto ima i suradnja s umjetničkim školama i akademijama, kao i voluntarizam, odnosno odrađivanje volonterskog staža i studentske prakse u Parku skulptura na Dubrovi.

 

 

Foto: Radio Labin

 

 

 

 

 

mks mediteranski kiparski simpozij umjetnost dubrova zoran rajković