Alen Višković novi predsjednik Sekcije trgovine Udruženja obrtnika Labin

Alen Višković novi predsjednik Sekcije trgovine Udruženja obrtnika Labin

7.3.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Sinoć je u Velikoj vijećnici Grada Labina u održana sjednica Sekcije trgovine Udruženja obrtnika Labin s početkom u 19 sati.

G. Halilović se zahvalio na ukazanom povjerenju i zatražio da ga se razriješi dužnosti Predsjednika sekcije zbog osobnih razloga, dok gđa. Filipović  više nije obrtnik te je stoga razriješene dužnosti člana Odbora sekcije i člana skupštine UO Labin. Kako g. Halilović ostaje član Odbora i Skupštine, g. Alen Višković jednoglasno je izabran za Predsjednika sekcije trgovine čime postaje član Upravnog odbora Udruženja te je ujedno član Odbora sekcije i njezin predstavnik u Skupštini udruženja.

Sukladno Zakonu o fiskalizaciji djelatnost trgovine, autostruke i slobodnih zanimanja postaju obveznici fiskalizacije od 01. travnja te su stoga na sjednicu bili pozvani i obrtnici autostruke zbog kraće prezentacije o ovim zakonskim novinama koja je uslijedila.

Na sjednicu su bili pozvani svi naši članovi koji se bave informatikom i koji mogu ponuditi uslugu usklađenja sa Zakonom o fiskalizaciji no odazvao se jedino obrta „Valenta" koji je partner tvrtke Digitron Buje. Prisutni su sa zanimanjem poslušali i ovo izlaganje, a mogli su i pogledati kako izgledaju i funkcioniraju ove fiskalne blagajne.

 

UO Labin, PR

 

 

rasim halilović alen višković uo labin sekcija trgovine trgovina fiskalizacija udruženje obrtnika labin