Alen Lalić, malonogometaš Potpićna 98, proglašen najboljim malonogometašem Bosne i Hercegovine

Alen Lalić, malonogometaš Potpićna 98, proglašen najboljim malonogometašem Bosne i Hercegovine

9.1.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Sinoć, četvrtak 08. siječnja u Domu mladih sarajevskog Kulturno sportskog centra Skenderija, u organizaciji najčitanijeg BiH sportskog portala SportSport.ba održano je proglašenje najboljih u bosanskohercegovačkom nogometu u 2008. godini. Pored ostalog birao se i najbolji malonogometaš. U konkurenciji pet nominiranih, među kojima je bio i Dražen Novoselac, urednici i sportski novinari najvećih medija za najboljeg su izabrali malonogometaša Potpićna 98. i državnog reprezentativca Bosne i Hercegovine Alena Lalića. Lalićev laureat posebno dobiva na cijeni kad se zna da su u sklopu iste manifestacije za najboljeg bosansko hercegovačkog nogometaša izabran vodeći strijelac njemačke Bundeslige Vedad Ibišević iz Hoffenheima. Lalića samo dobili neposredno nakon što mu je uručeno ovo laskavo i prestižno priznanje:

„Sretan sam i počašćen ovim izborom. Velika je čast biti u istom društvu sa svim tim zvijezdama i nogometnim veličinama. Nagrada će mi biti veliki poticaj za buduću karijeru“.

.

ALEN LALIĆ: U DUBROVNIK PO TRI BODA

Najboljeg bosansko hercegovačkog malonogometaša već sutra u Dubrovniku čeka prvenstveni susret Večernji-Prve hrvatske malonogometne lige protiv domaćeg Squarea:

„Iako respektiram domaću momčad a napose delikatnu situaciju u kojoj se nalaze kao i u svakoj drugoj utakmici mi i u dubrovačkoj idemo na tri boda. Dubrovčanima bi ovo mogla biti utakmica odluke. Ako izgube teško će se spasiti, razlog više da protiv nas pruže svoj maksimum.“

Lalića ipak više od momčadi Squaera zabrinjava stanje u vlastitim redovima:

„Nedvojbeno je da će nam najviše nedostajati Dalibor Radusin. Upitan je nastup i Dražena Novoselca a kako čujem neće biti ni iskusnog Žarka Martedića. Sve u svemu biti će nam jako teško ali ja vjerujem u svoje suigrače. Akopružimo koliko možemo i damo sve od sebe uvjeren sam da ćemo ipak od bodova, unatoč dvostruko motiviranim domaćinima.“

.

Prema informacijama iz potpićanskih redova vrlo je vjerojatan nastup Dražena Novoselca ali će osim najboljeg strijelca lige Dalibora Radusina u Dubrovniku, zbog privatnih obveza, nedostajati Žarko Martedić a zbog slomljenog prsta Ivica Strukan. Najvjerojatnija formacija s kojom će Potpićanci pokušati iskopati dubrovačke bodove biti će 2-2, s Lalićem i Hoxhom pozadi a braćom Drndić naprijed.

 

FOTO: www.sportsport.ba

Izvor: LabinSport.com 

Alen Lalić mali nogomet sport nagrada laureat potpićan 98 MNK Potpićan 98 BiH